Genel Müdürümüz Süleyman MAVUŞ, kamu alanında ve eğitim camiasında büyük hizmetleri bulunan Memur-Sen üyerini temsilen Memur-Sen Kocaeli İl Temsilcisi Şahin YAŞLIK ile eğitim hizmetlerimize yönelik protokol imzaladı.

Eğitim hizmetlerimizi kapsayan protokole göre Memur-Sen üyelerine özel avantajlar sağlandı.

MİKAV bünyesinde hizmet veren ve bir vakıf kurumu olmanın bilinciyle "topluma değer katacak nesiller" yetiştirmek amacıyla faaliyetlerini yürüten Nadide Okulları, ilimizde 10 yıldan aşkın bir tecrübeye sahip olan ender okullarımızdandır.

Nadide Okulları, Yabancı Dil Eğitimi ve Akademik Başarının yanı sıra toplumsal değerlerimize katkı sağlayacak şahsiyet eğimini de önemsemektedir.

Okul ortalamalarındaki durumu ve mezun öğrencilerinin Yabancı Dil seviyeleri ile akademik başarısını ispatlayan kurumumuz, yetiştirdiği ve olumlu dönütler aldığı öğrencileriyle de şahsiyet eğitimi alanındaki iddasını hayata geçirmenin haklı grurunu yaşamıştır.

 

Memur-Sen üyesi hemşehrilerimize kurumlarımızda eğitim öğretim hizmetinden faydalanabilmeleri için hazırlanan protokol şartları karşılıklı olarak aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

- Bahse konu indirim Nadide Okulları şubelerinde yapılacak yeni kayıtlarda ve kayıt yenilemelerde geçerlidir.

- İndirim sadece tek başına kullanılabilir. Başka bir indirim ile birleştirilemez.

- İndirim sadece "eğitim hizmeti" için geçerlidir. Diğer ücret kalemleri kapsam dışıdır.

- İndirim kurum ücretlerinin ilgili kaleminin Milli Eğitim Bakanlığı sistemine (MEBBİS) girişi yapılan ve kamuya ilan edilen bu tutar üzerinden uygulanacaktır.

- İndirim, MEMUR-SEN KİMLİK KARTI aslının ibraz edilmesi ve sözleşme ekine kimlik fotokopisininin eklenmesi şartı ile geçerlilik kazanır.

- Memur-Sen bu protokolü Nadide Okullarının hizmet verdiği bölgelerdeki üyelerine SMS, Sosyal Medya yayını ve Afiş ile tanıtır.

 

Bu işbirliğinin hayırlı olmasını temenni eder öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

MEMURSEN
memursen2

Back to top