Nadide Okulları 2020-2021 Eğitim öğretim dönemi seminer çalışmaları kapsamında pandemi ile mücadele konusunda uzman ve profesyonellerden destek alıyor.

Hijyen ve enfeksiyondan korunma kontrolleri programı çerçevesinde,  öğretmenlerimize yönelik covid-19 ve pandemi hakkında bilinmesi gerekenler, alınacak önlemler konusunda Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adem Çakır  ve  Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Enfeksiyon Komite Başkanı Dr. Elif Alp PÖSTEKİ  tarafından seminer gerçekleştirildi. Bilgilendirme ve uyarıların akabinde karşılıklı soru cevaplar şeklinde geçen seminer oldukça verimli geçti.

Nadide Okulları Genel Müdürü Süleyman Mavuş, DR Adem Çakır ve Dr Elif Alp PÖSTEKİ’ye pandemi sürecinde Türkiye’nin kahramanı olan “sağlık çalışanları” olarak çiçek takdiminde bulunarak verilen emek ve gayretlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Nadide Okulları ailesi olarak bu süreçte oldukça yorulan ve emek harcayan bütün sağlık çalışanlarımıza bizler de bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

P2
P5
P4
P6
P3

Back to top