Özel Nadide Eğitim Kurumları olarak yabancı dil eğitimine önem veriyoruz. Okul öncesinde başlayan Yabancı Dil eğitimi, öğrencimiz okulumuzdan mezun olana kadar kesintisiz olarak devam etmektedir.


2013- 2014 Eğitim- öğretim yılında başladığımız kur sistemimizde öğrencilerimiz İngilizce bilgi, beceri ve yeterlilik düzeylerine göre eğitim-öğretim görmeye devam etmektedirler. Kur sistemi, öğrencilerimizin gelişimlerine uygun düzeyin belirlenmesini ve öğrencimizin daha uygun bir ortamda Yabancı Dil eğitimi almasını hedef edinen bir sistemdir. Amacı; her öğrencimiz için Yabancı Dil öğrenme seviyesini en üst noktaya çıkarmaktır.
Kur sistemi uygulaması ile ilk defa tanışacak olan 5.sınıflarıımıza oryantasyon çalışmaları kapsamında iki haftalık İngilizce kurs uygulaması yapılacaktır. Bu yıl ilk kez 5. sınıflarımız ile yapmayı planladığımız bu İngilizce Yaz Kursu 26 Ağustos'ta başlayıp 6 Eylül'de tamamlanacaktır. Öğrencilerimizle yazma, okuma, dinleme, kelime bilgisi ve konuşma becerilerini geliştirmenin yanı sıra okulumuzun doğal ortamında İngilizce parkur ve dış mekan etkinlikleri yapılacaktır. Tüm 5.sınıflarımızı heyecanla bekliyoruz.

ing

Back to top