Kurumumuz kurulduğu 2010 yılından bu yana velilerimize vermiş olduğu avantajlı kayıt sözünün arkasında durmuştur. Şartlar ne olursa olsun Nadide Okulları, bir vakıf kurumu olmanın bilinci ile imkanlarını zorlayarak velileri için en uygun şartlarda kayıt avantajları sunmaya devam ediyor. 2020-2021 Eğitim öğretim dönemi için AVANTAJLI ERKEN KAYIT sürecimiz başlamış bulunuyor. Özellikle mevcut velilerimiz kendilerine sağlanan özel avantajları kaçırmamak adına en kısa sürede kayıt güncellemelerini yaptırabilirler.

Mevcut ve yeni kayıt olacak öğrencilerimizin istifade edeceği Avantajlı Erken Kayıt süreci 29 Şubat 2020 günü sona erecektir. 

Erken Kayıt sürecinde ikinci periyot 1 Mart 2020 günü başlayıp 30 Nisan 2020 günü sona erecektir. Bu tarihten sonra liste fiyatlarımız üzerinden kayıt işlemi gerçekleştirilecektir.

Ön Kayıt Formunu doldurmak için tıklayınız

Uzman kadrosu ve özenle hazırlanmış eğitim modeliyle Nadide Okulları'mızın şubelerinden de bilgi alarak aşağıdaki sınıflara kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz;

Okul Öncesi Şubeleri, (İzmit, Başiskele ve Gölcük)

İlkokul (Başiskele) 1. sınıf ve kontenjanı müsait olan ara sınıflar,

Ortaokul (Başiskele) 5. sınıf ve kontenjanı müsait olan ara sınıflarda kayıtları devam etmektedir. 

Nadide eğitim kurumlarında ilkokul 1. Sınıftan itibaren öğrencilerimizin akademik becerilerinin, analitik düşünme yeteneklerinin ve milli - manevi değerlerinin geliştirilmesine odaklanan bir eğitim sistemi uygulanmaktadır.

İlkokul kademesinde öğrencilerimize görsel, işitsel ve dokunsal çeşitli materyalleri sunmanın önemine inanıyoruz. Kazandıkları sosyal becerilerle, dünyaya, teknolojiye ve insanlığa bakış açılarıyla, her yaptıkları işe, her girdikleri ortama kalite getireceklerine inandığımız öğrencilerimiz arasında yer almak için 29 Şuat'a kadar ayrıcalıklı kayıt olanaklarımızdan yararlanabilirsiniz.

Skills Based English (Beceri odaklı İngilizce) eğitiminde seviyenize uygun kurlarda başlayıp İngilizce öğreneceğiniz, yazarlık becerileri atölyeleri ile okuma-anlama ve ifade etme kabiliyetlerinizi arttıracağınız, değer eğitimi derslerinde milli manevi değerlerimizi içselleştirip yaşama imkânı bulacağınız ve akademik alanda da en iyi okullara yerleşeceğiniz sınav hazırlık sürecine katılabilmek için acele edin.

Ortaokul 5. sınıflarımız için kontenjanlarımız dolmak üzere. (Sınıf kontenjanlarımız sınırlıdır)

Özel Nadide İlkokulu ve Ortaokulu (Başiskele).........................+90 262 346 70 70 

Back to top