8.sınıf öğrencilerimiz ile karne haftasını değerlendirmek, birinci dönem işlenen konuların tekrarını yapmak ve motivasyonlarını arttırmak için düzenlediğimiz NADİDE LGS KAMPI ilk gününü geride bıraktı. Etrafı Doğal güzellikler ile kaplı Bolu Sarot Termal Otelde doğa ile içiçe öğrencilerimiz gün boyu kendilerine verilen programdaki hedeflerine ulaşmaya çalıştılar. Çalışma sürelerine gösterdikleri titizlik öğretmenleri tarafından takdirle karşılanan öğrencilerimiz ders başlamadan önce salondaki yerlerini alıp sorularını çözmeye başladılar.

Günün sonunda performanslarını değerlendiren ve yetiştiremedikleri sorularını çözmek için kitaplarını odalarına götüren öğrencilerimiz akşamleyin de odalarında muhabbet ve kaplıca havuz keyfi günün yorgunluğunu üzerlerinden attılar.

13-16 Ocak tarihleri arasındaki programda öğrencilerimiz ikibin 2000 soru birinci dönem konularını tekrar edip eksik konularını belirleyecekler. Onbeş tatilde bu eksiklerini gidermek için çalışma fırsatı bulacak olan öğrencilerimiz böylelikle LGS çalışmalarında büyük bir avantaj elde etmiş olacaklar.

10
11
12
13
9
1
5
3
8
2
4
6
7

Back to top