Değerli Meslektaşlarım,

 Nadide Eğitim Kurumları Yabancı Dil Zümresi (Nadide ELT) tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ve heyecanla beklenen Kocaeli Scrabble Tournament-3 için kayıt zamanı yaklaşmıştır. Her yıl bizimle bu eğlenceli günde buluşan okullarımız olarak sizleri önceden bilgilendirmek istedik. İl tarafından kabul edilen yarışmamızın şartnamesi çok yakında okulunuza ulaşacaktır.

Kocaeli ilindeki ortaokul öğrencilerinin katılabildiği yarışma 06.06.2020 günü gerçekleştirilecektir. Aşağıda belirtilen bağlantıya tıklayarak ulaşabileceğiniz başvuru formunu dolduran okullarımızın katılabileceği yarışmada organizasyonun stabil olması ve sürenin kontrollü kullanılabilmesi açısından başvuru 16 ile sınırlandırılmıştır. E-posta gönderim tarihleri dikkate alınarak ilk başvuruda bulunan 16 kurum turnuvaya dahil edilecektir.

Öğrencilerimizin yabancı dil becerilerinin geliştirilmesi amacı ile organize edilen bu etkinlikte kelime bilgisinin yanı sıra hızlı düşünme ve kelime türetme stratejisine sahip öğrencilerimiz avantajlı olacaklardır. 

Yabancı dil eğitiminde farkındalık oluşturmak, özelde İngilizce eğitimini destekleyici, eğlenceli ve öğretici metotları tanımak, öğrencilerin İngilizce sözcük dağarcığını geliştirerek, zeka, dikkat ve zihinsel yeteneklerini kullanabilecekleri bir yarışma olan Kocaeli Ortaokullar arası Scrabble Yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere ödül ve sertifika verilecektir.

 

Yarışmada 1. olan takıma 1.'lik kristali, öğrencilere çeyrek altın.

Yarışmada 2. olan takıma 2.'lik kristali, öğrencilere gram altın.

Yarışmada 3. olan takıma 3.'lük kristali, öğrencilere sürpriz hediyeler.

Yarışmada 4. olan takıma öğrencilerine sürpriz hediyeler.

 

 

Yarışma başvuru başlangıç tarihi

 

 

24.02.2020

 

Yarışma başvuru bitiş tarihi

20.04.2020

 

Takım bilgilerinin bildirilmesi

20.04.2020

 

Müsabaka Tarihi

06.06.2020

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ....

 

Scrabble günü sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

                                                                                                                  NADİDE ELT

Back to top