Uzaktan eğitimin ikinci gününde öğretmenlerimiz günlük programlarında belirtildiği haliyle sabah 09.00 itibariyle günün derslerine ait ödevlendirmeleri düzenleyip öğrencilerimizin CLASSFLOW portalındaki akışlarını kontrol ettiler.Günlük program akışımızda yer verdiğimiz EbaTV derslerinin takibi için öğrencilerimize TV başında müfredatın ilgili kısımlarını izlediler. Akabinde öğretmenlerimizin belirtilen süre boyunca çevrimiçi oldukları ders süreci başladı.

Bu süreçte sınıf ve branş öğretmenlerimiz  programda belirtilen derse göre CLASSFLOW  portalında çevrimiçi ders ve etkinlik takiplerini icra ettiler. Ancak bu gün internette oluşan genel bir sıkıntı dolayısıyla zaman zaman iletişim kopuklukları oldu. Bu tür durumlarda ön görülemeyen yükler, hizmet sağlayıcıların bu tür aksaklıklarına sebep oluyor. Anlayışla karşıladığımız bu durumu öğretmen ve öğrencilerimizin de anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz.Öğrencilerimizin CLASSFLOW akışında dile getirdikleri okulumu, öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı özledim yorumları bizleri duygulandır. İnşallah en kısa sürede sağlık ve sıhhatle normal hayatımıza döneriz diye dua ettik.Bu günkü programımızda saat 17.00 itibariyle danışmanlık gruplarının canlı toplantısı var. Öğrencilerimiz için kısa da olsa özlem giderecekleri bir etkinlik olacak canlı sınıf uygulamamız. Uygulama detayları K12Net aracılığıyla sizlerle paylaşılacaktır. Bu süreçte K12Net mesajlarını sık sık kontrol etmeyi unutmayın.

Gün bu hafta programlandığı haliyle öğretmenlerimizin CLASSFLOW  ve Eba portallarını kontrolü ve öğrenci bildirimlerine cevap vermeleri ile sona eriyor.

6
7
manşet

Back to top