Münazara; karşısındakinin fikirlerine saygı duyabilmeyi, doğru olduğu kabul edilen bilgiyi sorgulayabilmeyi, bireyin kendi düşüncesini savunabilmesini veya savunulan tezi çürütebilmeyi amaçlar.

Karakter Eğitimi Komisyonu çalışmaları çerçevesinde sevgi ve saygı erdemi ile ilgili Türkçe zümresi tarafından 7.sınıf öğrencilerimizin katılım gösterdiği ‘’Bunu Konuşalım’’ münazara yarışması düzenlendi. Katılım gösteren tüm öğrencilerimizi üstün gayretlerinden ve öz güvenlerinden dolayı tebrik ediyoruz.  
Bunu Konuşalım dediğimiz konu ise "Çocuğun eğitiminde aile mi etkilidir yoksa çevre mi? " oldu. “Aile” adını verdikleri grupta Zeynep Beyza Güngör, Emir Ali Güney, Zeynep Emiral; “Çevre” adını verdikleri grupta ise Zehra Aydın, Rana Ordu, Ayza Güllü öğrencilerimiz bulunuyordu.
Aile grubu, çocuğun eğitiminde aile daha etkilidir tezini savunurken; Çevre grubu, çocuğun eğitiminde çevre daha etkilidir antitezini savundu.
Yarışma sonucunda galip gelen grup Çevre grubu oldu. Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

mun1
mun2
mun3
mun4
mun5

Back to top