14 Mayıs Cumartesi günü saat 09:45’te çalan zil ile okulumuzda toplanan öğrencilerimiz isimlerinin ve her etkinliğe ait programın yer aldığı yaka kartlarını teslim alarak İngilizce konuşmaya start verdiler. İngilizce okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini kapsayan bu etkinliğimizde öğrencilerimiz üç sınıf şeklinde çalışmalarını gerçekleştirdi.

Sınıf içi performans ve İngilizce sınavlarında başarı gösteren 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizden katılmaya hak kazananlar ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz gün boyunca devam etmiştir.
İngilizce yarışmalar, kelime anlatma, verilen pusulalara göre hareket edebilme gibi farklı ve eğlenceli birçok etkinliğe katılan öğrencilerimiz için gün eğlence dolu ve bol aksiyonlu geçti.
Farklı gruplar halinde bir yere sabit kalmadan okulumuzun hemen hemen her sınıf ve bölümünün kullanıldığı etkinlikte öğrencilerimiz etkinlik saati ve programına göre ilgili mekana, onları hangi etkinliğin beklediğinin merakı ile hareket ettiler. Her biri sözlükleri ile oradan orada koşturan öğrencilerimize bir nebze de olsa İngilizceyi eğlenceli bir şekilde kullanabilme imkanı sağlamaya çalıştık. Son etkinliğimizde öğretmenlerini bulmak için kendilerine telefon ile verilen yönergelere göre hareket etme gibi farklı görev ve parkuru tamamlamaya çalışan öğrencilerimiz, her başarılı görevin sonunda piknik malzemesi kazanarak piknik yapma imkanı buldular.
“Surprise box” köşemizde öğrencilerimizi farklı görev ve sürprizler bekliyordu. Tenefüs aralarını da İngilizce etkinliklerle geçirebilmek için  adına hazırlanan bu köşemizde öğrencilerimiz “Scoop” kazanabilmek için birbirleri ile yarıştılar. 3 adet dondurma topu kazanan öğrencilerimiz dondurma kartı almaya hak kazandılar.
Saatlerimiz artık 14:45’i gösterdiğinde öğrencilerimize tek tek katılım sertifikası takdim edildi ve etkinliğimiz sona erdi.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
91
92
93
94

Back to top