Nadide Eğitim Kurumları geleneksel olarak gerçekleştirilen Okul Öncesi Öğrencileri Arası 5. Satranç Turnuvası bu yıl da il çapında gerçekleştirilecek. Kocaeli ilindeki resmi ve özel tüm okul öncesi kurumların veya bünyesinde okul öncesi sınıf barındıran okulların turnuvaya katılabildiği yarışma 05.05.2019 günü saat: 14.00 ‘de Özel Nadide Eğitim Kurumları Başiskele Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Aşağıda belirtilen bağlantıya tıklayarak ulaşabileceğiniz başvuru formunu dolduran okullarımızın katılabileceği turnuvada organizasyonun stabil olması ve sürenin kontrollü kullanılabilmesi açısından başvuru 16 ile sınırlandırılmıştır. E-posta gönderim tarihleri dikkate alınarak ilk başvuruda bulunan 16 kurum turnuvaya dahil edilecektir.

Kocaeli ili Okul Öncesi Öğrencileri Arası yapılacak olan 5.Geleneksel Satranç Turnuvası, öğrencilerimizin satranç figürlerinin ve satranç temasının çocuk gözündeki cazibesinden de yararlanarak, çocuğu satranç ile tanıştırmak amacı ile organize edilmiştir. Turnuvada, öğrencilerin satranç bilgisinin yanı sıra hızlı düşünen ve doğru strateji geliştirebilen öğrencilerimiz avantajlı olacaklardır. 

Öğrencilerimizin dikkat ve zihinsel yeteneklerini kullanabilecekleri bir oyun olan satranca yönlendirerek farkındalık oluşturacak bir turnuva olan Kocaeli Okul Öncesi Öğrencileri Arası 5. Geleneksel Satranç Turnuvası sonucunda dereceye giren öğrencilere ödül ve katılım belgesi verilecektir.

Yarışmada 1. olan öğrenciye çeyrek altın + altın madalya + sürpriz hediye

Yarışmada 2. olan öğrencilere gümüş madalya + sürpriz hediye

Yarışmada 3. olan öğrenciye bronz madalya +  sürpriz hediye

Derece alamayan öğrencilere madalya + sürpriz hediye

 Yarışma Süreci:

 Yarışma Başvuru Tarihleri : 08.04.2019  -   19.04.2019  tarihleri arasında

Yarışmaya Katılmaya Hak Kazanan Okulların İlanı: 22.04.2019

Öğrenci Bilgilerini İçeren Ek1 Formunu Doldurarak E-posta (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) ile Yarışma Koordinatörlüğüne Ulaştırılması 19.04.2019 tarihine kadar

Final Müsabakası 05.05.2019 

Turnuva şartnamesi için tıklayınız...

Back to top