2018-2019 Eğitim-Öğretim yılını ortaokul bahçesinde düzenlenen duygu dolu ve mesaj içerikli bir program ile noktaladık. Müzik öğretmenimiz Furkan Kayaoğlu yönetimindeki Okul Korosu’nun seslendirdiği birbirinden güzel parçalar tüm misafirleri coşturdu. Canlı müzik eşliğinde nefis bir atmosferde yenen akşam yemeğinden sonra “Bayrak Devir Teslim” töreni yapıldı. 8.sınıflar adına Berk Talha PALA’dan bayrağı teslim alan 7.sınıf öğrencisi Zeynep İpek ALKAN’ın: “Şerefiyle teslim aldığım bayrağı, şerefiyle koruyacağıma namusum üzerine and içerim.” yemini tüm eğitim sistemimizin amacını ve gençelerimizi hangi değerlerle yetiştirmemiz gerektiğinin bir özetiydi.
8. Sınıf öğrencilerinin üstad Necip Fazıl Kısakürek’in Gençliğe Hitabesini seslendirdikleri oratoryo büyük beğeni topladı.
MİKAV onursal Başkanı Şevki YILMAZ mezun olan öğrencilere: “mezuniyet beratları ve kristallerini” verdikten sonra yaptığı konuşmada Nadide Eğitim Kurumlarını Kocaeli’nin en değerli markası haline getiren eğitim kadrosuna ve kurumlarımızı tercih edip sahiplenen velilerimize teşekkür etti.
Havai fişekler eşliğinde çekilen aile fotoğrafı ile mezuniyet programı sona erdi. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyor kendilerinin seslendirdiği oratoryodaki gibi üstad Necip Fazıl KISAKÜREK’in özlemle beklediği beşinci devrenin kapısı önündeki nur infilakı yeni bir şafak fışkırışına namzet gençler olmalarını niyaz ederek bir üst eğitim kurumuna uğurluyoruz.

m2
m10
m4
m6
m3
m5
m9
m7
m8

Back to top