Veli öğrencilerimizle birlikte sabırsızlıkla beklediğimiz yeni dönem eğitim öğretim takvimi nihayet netleşti. Yapılan açıklamaya göre okullarımız 31 Ağustos 2020'de uzaktan eğitim, 21 Eylül 2020'de ise yüz yüze eğitim ile öğrencilerine hizmet vermeye başlayacak. 

2020-2021 Eğitim ve öğretim dönemi hazırlıklarını 31 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak şekilde planlayan Nadide Okulları, yeni açıklanan takvime göre süreci yeniden revize ederek hazırlıklarını güncellemiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı'mızın 12 Ağustos 2020 akşamı Bilim Kurulu ile gerçekleştirilen toplantı akabinde yaptığı açıklama doğrultusunda okulların açılışı aşağıdaki şekilde revize edilmiştir.Yeni eğitim öğretim dönemi uzaktan eğitim başlangıç tarihi: 31 Ağustos 2020 Pazartesi

Yeni eğitim öğretim dönemi yüz yüze eğitim başlangıç tarihi: 21 Eylül 2020 Pazartesi

Nadide Okulları olarak yeni açıklamalar ve yönergeler çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem "OKULUM TEMİZ" çalışmaları bağlamında gerekli hijyen önlemleri alınmakta hem de uzaktan ve yüz yüze eğitim çalışmaları için gerekli müfredat uygulama çalışmalarımız güncellenmektedir.

2019-20 Eğitim öğretim dönemini "Evde Kal, Eğitimden Kalma" sloganı ile nitelediğimiz NADİDE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI'yla öğrencilerimize verdiğimiz öğretim çalışmalarını öğretmenlerimizin üstün gayret ve takibiyle en iyi şekilde tamamladık. Sınav grubu öğrencilerimizin hazırlıklarını bireysel ve grup çevrimiçi etütler şeklinde planlayarak en üst düzeyde verimle tamamladık.

Yeni dönem çalışmalarına kazandığımız tecrübe ve aksiyon kabiliyetimizle hazırız.

31 Ağustos 2020 tarihinde uzaktan/çevirimiçi sınıflarımızda eğitime başlamaya hazırız. "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önlemleri Kılavuzu" kapsamında gerekli önlemler alınmakta, sınıf ve yaşam alanlarımız yeniden düzenlenmekte, gerekli bilgilendirme ve yönlendirme afişleri asılmakta, personelimiz için de gerekli bilgilendirme ve eğitim çalışmaları yapılmaktadır.

İdari, eğitim ve yardımcı personel kadromuzla ve aldığımız profesyonel destek çözümleri ile öğrencilerimizin eğitim öğretim hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için tüm senaryo ve şartlara göre hazırlıklarımızı yapmış bulunmaktayız.

NADİDE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI kapsamında kullanılacak platformlar, teknik bilgilendirme ve ayrıntı ile sınav gruplarımızın programı ve uygulamaları K12Net okul yönetim sistemimiz üzerinden zamanı geldikçe sizlerle paylaşılacaktır.

Siz değerli öğrencilerimizin de 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü öğretim faaliyetlerine katılabilmek adına; çalışma ortamlarınızı gözden geçirmenizi, gerekli hazırlıklarınızı yapmanızı öneriyoruz. 

Bütün bu hazırlıklarımızla birlikte temenni ve duamız bir an önce öğrencilerimizle okullarımızda buluşmaktır.

Öğrenci ve velilerimize saygıyla duyurulur. 

Back to top