Kocaeli'nin yerli ve milli eğitim markası olan Nadide Eğitim Kurumları olarak, velilerimizin ve Kocaeli’nin eğitim camiasının karşısına yeni dönemde müjdeli bir haber ile çıkıyoruz.

2007 yılından itibaren okulöncesi ve 2010 yılında da ilköğretim (ilkokul-ortaokul) kademesindeki eğitim çalışmaları ile ismiyle özdeşleşen, değer eğitimi odaklı kültürü, karakter eğitimi, kendine özgü yürüttüğü tam öğrenme yaklaşımı ile ulaşılan akademik başarıları, sınav ve yerleştirme sonuçlarındaki başarıları, beceri odaklı yabancı dil eğitimi, sosyal aktiviteleri, yerel ve ulusal proje ve yarışmaları ile kendine özgü oluşturduğu tarzıyla Kocaeli’nin yerli ve milli bir eğitim markası olmayı başaran Nadide Okulları aynı hizmet anlayışı ve hassasiyetleri ile Anadolu Lisesini kurarak çalışmalarını bir adım öteye götürmeyi hedeflemektedir.

 Nadide Okulları  2020-2021 eğitim öğretim döneminden itibaren Özel Nadide Anadolu Lisesini hizmete açıyor.

Açılış onayları alınan Anadolu Lisesi bölümümüze kayıt işlemlerinin başladığı müjdesini sizlerle paylaşmaktan ayrı bir mutluluk duyuyoruz.

Kadim kültürümüz ve bize anlam katan değerlerimiz ile beslediğimiz gençlerimizi çağın gerektirdiği donanımlarla donatıp, ülkemizin en saygın üniversitelerine göndermek için geleceğin hanımefendileri liseli genç kızlarımızı kayıt mülakatlarına başvurmaya davet ediyoruz.

Kayıt süreci:

Nadide Anadolu Lisesi, 2020-2021 Eğitim Öğretim Döneminde sadece 9. sınıf için kayıt alacaktır. Lisemizin 9. sınıfı için sınırlı sayıda kontenjan ayrılmıştır.

Nadide Anadolu Lisemizin kayıt süreci; kayıt başvurusunda bulunan öğrencilerimizin ön kayıt işlemleri gerçekleştirilir. Ön kayıt işlemi gerçekleştirilen öğrencimize Rehberlik Birimimizin "öğrenci mülakatı" görüşmesi için randevu verilmektedir.

Rehberlik Biriminin gerçekleştirdiği "öğrenci mülakatı" görüşmesinin ardından kesin kayıt işlemi gerçekleştirilmektedir.

Burslu okuma imkanı:

LGS 2020 puanı 460 ve üzeri olup Nadide Anadolu Lisesi'ne başvuran öğrencilerimiz MİKAV tarafından 4 yıl boyunca %100 burslu olarak Nadide Anadolu Lisesi'nde okuma fırsatı elde edecektir.

LGS 2020 puanı 445 - 460 arasında olup Nadide Anadolu Lisesi'ne başvuran öğrencilerimiz MİKAV tarafından 4 yıl boyunca %100 eğitim ücreti bursu alarak Nadide Anadolu Lisesi'nde okuma fırsatı elde edecektir.

LGS 2020 puanı 400 ve üzerinde olan öğrencilerimiz ise başvurmaları halinde yapılacak rehberlik mülakatı sonucunda farklı oranlarda MİKAV eğitim bursundan faydalanabileceklerdir.

 ÖN KAYIT BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ 

Back to top