Nadide Anadolu Lisesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim Döneminde lisemizin 9. sınıfı için sınırlı sayıda kontenjan ayrılmıştır.

Nadide Anadolu Lisemizin kayıt süreci; kayıt başvurusunda bulunan öğrencilerimizin ön kayıt işlemleri gerçekleştirilir. Ön kayıt işlemi gerçekleştirilen öğrencimize Rehberlik Birimimizin "öğrenci mülakatı" görüşmesi için randevu verilmektedir.

Rehberlik Biriminin gerçekleştirdiği "öğrenci mülakatı" görüşmesinin ardından kesin kayıt işlemi gerçekleştirilmektedir.

 ÖN KAYIT BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ 

Şahsiyet Akademisi

Bu alanda eğitimin amacı, ilmi ve fikri altyapısı olan, milli ve manevi değerlerine sahip, öğrendikleriyle amel eden ahlaklı, öncü bir nesil yetiştirmektir.

Çalışmalarımız; tüm disiplinleri içine alacak şekilde, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi, Kuran-ı Kerim ve peygamberler ve öncü şahsiyetler örnekliğinde Şahsiyet Bilinci derslerimiz ile birlikte yürütülmektedir. Kitap tahlilleri, seminerler, sosyal sorumluluk projeleri ve çeşitli etkinliklerle inancını özümsemiş, neye niçin inandığını bilen, düşünen, sorgulayan ,öğrenmeyi bilen bireyler yetiştirecek bir program uygulanmaktadır.


Yabancı Dil Eğitimi

Nadide Okulları, kalitesini kanıtladığı İngilizce öğretimini lise kademesiyle bir üst seviyeye taşımıştır. Her öğrenme modeline hitap edecek tarzda teknik ve metodlar uygulamak, öğrencilerimizi uluslararası sınavlarda B1 seviyesine taşımak, tek dilin yeterli olmadığı günümüzde ikinci dil olarak Arapça ile dünya vatandaşlığına hazırlamak hedeflenmektedir.

eTwinning projeleri ile öğrencilerimiz dil edinimlerini, bilgi ve iletişim teknolojilerini de kullanarak öğrenme süreçlerini pekiştirecek ortam bulabilmektedir.


Danışmanlık Sistemi

Öğrencilerimizin akademik ve sosyal  başarılarını arttırmada rehberlik eden, velilerimiz ile güçlü iletişim kurarak öğrenciyi çok yönlü kuşatan bir çalışma planı takip edilmektedir.


Atölye Çalışmaları

Öğrencilerimiz akademik gelişimlerinin yanında sosyal gelişimlerini de sağlamak amacıyla;

•        Münazara Atölyesi

•        Görsel Medya Okumaları

•        Kitap Analizleri

•        El Sanatları

•        Musiki Atölyesi

•        Okçuluk

•        Sosyal Sorumluluk Projeleri

gibi alanlarda çalışmalar yapabilecektir. Eğitim programımız öğrencilerimizi sadece akademik anlamda değil zihni, fikri ve ruhi olarak da  güçlendirmek amacıyla  atölye çalışmaları planlamaktadır. Görsel Medya Okumaları, Münazara, Kitap Kritikleri ile başlattığımız çalışmalarımız, öğrencilerimizin yaşadığı dünyayı ve çağı anlayacakları, fikirlerini temellendirecekleri ve bunları etkin iletişim yöntemleriyle aktaracakları bir program uygulamaktadır.

Kariyer Planlama

Öz farkındalıkları gelişmiş, ne istediğini bilen, doğru hedefler belirleyebilecek, vizyon sahibi olacakları bir eğitim programı uygulanmaktadır. Öğrencilerimiz meslek tanıtım seminerleri ile kendilerine yakın alanları tanıma fırsatı bulmaktadır. Ayrıca öğrencilerin meslek sahipleri ve onların mesleki ortamlarında bir araya gelmesi planlanmaktadır.

Back to top