10.sınıf öğrencilerimizle bölüm seçimi öncesinde ileride olmayı planladıkları iş alanları ve meslekler hakkında gerçekçi ve somut bilgi elde etmelerini sağlamak amacıyla MESLEK GÖZLEM DENEYİM PROGRAMI gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin mesleklerle ilgili bilgileri ilk ağızdan ve yerinde alabilmeleri için, mesleki rol modellerle bir araya gelmelerine olanak sağlanmıştır.

Kasım ara tatilinde yapılan titiz planlama sonucunda Nadide Okulları olarak öğrencilerimizi kendilerinin belirlediği iş gruplarıyla bir araya getirdik. Karar verme sürecinde mesleki seçenekleri iyi araştırmak, süreci birebir yaşayan kişilerden görüş almak ve en önemlisi, olanaklar dahilinde bu meslekleri uygulayanlarla birlikte vakit geçirerek çalışma ortamlarını gözlemlemek öğrencilerimiz için oldukça verimli olmuştur.
22.12.2021 idarecilerimiz ve 10.sınıfların da katılımıyla öğrencilerimizin tecrübelerini paylaştığı bir değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Öğrencilerimizin birbirlerine soru sorma fırsatı da bulduğu bu toplantı oldukça verimli geçmiştir. Katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Fashion Style Brand Mood Board Photo Collage
Fashion Style Brand Mood Board Photo Collage (1)
Fashion Style Brand Mood Board Photo Collage (2)
Fashion Style Brand Mood Board Photo Collage (3)

Back to top