2.sınıflar arasında düzenlediğimiz İngilizce yetenek yarışmamız öğrencilerin günlerdir süren çalışmaları sonucunda 26-03-2014 tarihinde okulumuzun konferans salonunda harika bir final ile sona erdi.

Birbirinden güzel kıyafetler, kalbi heyecandan küt küt atan sevimli öğrenciler.... İlk öğrencilerimiz 2D sınıfından Z. Berru ÖKSÜZ, Kübra EKİNCİ, Elif KORKMAZ, Nisa Nur ÇERTEL bütün izleyicilerimize ‘’HELLO’’ adlı şarkıyı seslendirdiler.

Ardından 2C sınıfından A. Berra ÖZKARAASLAN puppet Show’uyla bizleri çok eğlendirdi. Sıra 2B sınıfından Zeynep KELEŞ  ve Tuğba ULUDÜZ ’de idi. Arkadaşlarımız ‘’OPEN SHUT THEM’’ adlı şarkıyı söylediler. Tam o sırada 2C sınıfından M.Enes AKYOL nefis bir bardak Show’la bizlere müthiş bir gösteri sundu. Ailemizi tanıtan ‘’FINGER FAMILY’’ şarkısını 2A sınıfındanBedirhan ERDEM seslendirdi. 2B sınıfından Ali Efe BOZ bizlere harika bir Show sergiledi. Tam karnımız acıkmıştı ki 2A sınıfından Cemre FIRAT ve Z. Dide YURTOĞLU  meyve salatası ve harika şarkılarıyla karşımızdaydı. Sonrasında 2C sınıfından A.Dursun BATI eğlenceli bir İngilizce şarkı sunumu ile karşımıza çıktılar. Ardından nefis ve oldukça hareketli  gösterileriyle 2B sınıfından Naz Ecrin SARI, Yusuf Hasan ONKUN, M.Sena DİLEMRE sahnedeydi. 2A sınıfından Betül Senem YILMAZ ‘’ FOLLOW ME ‘’ şarkısıyla bizleri müthiş eğlendirdi. Akrobatik gösterimizi ise 2C sınıfından E. Emre SEVEN,Hayrünnisa  ve Ali Berk ALTUNBAŞ  sergiledi. Show’umuza son noktayı ip gösterileriyle 2D sınıfından Aslınaz ESEN, Ece ULUDÜZ ve A. Zümra AYDIN koydular.  Finale kalan bütün öğrencilerimiz sahnede büyük bir heyecanla kararın açıklanması beklerken gördüğümüz manzara görülmeye değerdi. Yetenek yarışmamızda emeği geçen öncelikle bütün velilerimize; yürekleri kendilerinden büyük olan küçük öğrencilerimize ve bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin her birini ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

talentshow_4
talentshow_5
talentshow_6
talentshow_7
talentshow_8
talentshow_10
talentshow_11
talentshow_12
talentshow_13
talentshow_9
talentshow_1
talentshow_2
talentshow_3

Back to top