Karakter Eğitiminin bu ayki konusu "Ailem"di.  Okul büyük bir aile, anne baba ve çocuklarda bu ailenin doğal bir üyesidir. Bu düşünceden hareketle annelerimizi okulumuzda görmek istedik ve bir pasta yarışması düzenledik.

Pasta yarışmamız annelerimize duyuruldu. Gönüllü annelerimiz bu yarışma için yapacakları pastayı tasarladılar ve hazırlıklarını yaptılar.

 

Yarışma gününü sabırsızlıkla beklediler. Nihayet o gün gelip çattı. 18 Ocak sabahı okulumuzda da son hazırlıklar tamamlandı, masalar kuruldu. Saat 10.00’a doğru yarışmacı annelerimiz ellerinde pastalarıyla okulun kapısından girmeye başladılar. Heyecanları her hallerinden  belli oluyordu. Birbirinden güzel pastalar masalara yerleştirilmeye başlandı. (Muzlu, çikolatalı, vişneli, kakaolu…) Pastalar muntazam ve çok güzel görünüşleriyle göz kamaştırıyorlardı. Jüride müdür yardımcımız Muharrem AYTAÇ’ın  başkanlığında  yemekhane sorumlumuz Gıda Mühendisi Büşra Hanım,okul aşçımız Fahrettin Bey ve 3 öğretmenimizin katılımıyla yarışma başladı. Her bir pasta teker teker ve titizlikle tadıldı, puanlandı. Katılım gösteren bütün annelerimize katılım belgeleri müdürümüz Mümtaz ALKAN  tarafından takdim edildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda dereceye giren pastaların sahibi 2. Sınıf annelerimizden  Melek YILDIZ,  Medine YILDIRIM ve  Nilgül ALTUN annelerimize hediyeleri  takdim edildi. Mutlu ve hareketli bir günün ardından yarışma sona erdi. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklara elinden geleni esirgemeyen annelerimize ve jüri üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.

12
13
14
15
21
1
5
10
11
10
11
12
13
14
15
1
5
9

Back to top