İngilizce Zümresi yine işbaşında…3.Sınıf öğrencilerimizin ,İngilizce kelime ezberlemesini hedefleyen ve her yıl düzenlenen WORD QUIZ (KELİME YARIŞMASI) etkinliğimiz bu yıl da 23/03/2016 Çarşamba günü gerçekleşti.

2 ay boyunca ön hazırlığının yapıldığı  ve tüm 3. Sınıfların 147 kelime ezberlemesini gerektiren bu etkinliğimizde öğrencilerimiz sekiz ana başlıktan : "TRANSPORTATION (ULAŞIM)- FOOD (YİYECEKLER)-VEGETABLES (SBEZELER )-FARM ANIMALS (ÇİFTLİK HAYVANLARI) –JOBS (MESLEKELR )-CLOTHES (KIYAFETLER) –TOYS (OYUNCAKLAR) – BODY PARTS (ORGANLARIMIZ)" 

oluşan ve günlük hayatta çok sık kullanacakları kelimeleri ezberlediler.Sınıf içi eleme usulü ile her şubemizi temsilen 3 öğrenci seçildi.Bu öğrencilerimiz şube şube aşağıdaki gibidir: 3/A SINIFI : ALİ YILDIZ – BATUHAN ŞENTÜRK – M.YUSUF KIRBUĞA, 3/B SINIFI : ALİ EFE BOZ- O.BURAK ÜSTÜN –ERSE S. ODABAŞ, 3/C SINIFI :ZEYNEP ERTOK – M. EMİN KALE – E.SENA UYSAL, 3/D : ECE ULUDÜZ –ELİF KORKMAZ –ASLINAZ ESEN. Yarışma kıran kırana geçerken, güne damgasını vuran ve şampiyon olan 3/A SINIFI öğrencilerimizi TEBRİK EDİYORUZ. Bu etkinlikte emeği geçen  desteklerini hiç esirgemeyen siz kıymetli velilerimize ,İngilizce zümresine ve katkıda bulunan  tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

5
6
7
8
9
10
11
12
1
2
3
4

Back to top