Bu ayki karakter eğitimi konumuz “Sabır ve Şükürdü”. Bu konu çerçevesinde “Şükrü Bol, Sabrı Engin Kahvaltı”  etkinliğimizi düzenledik.

Bu etkinlik için öğrencilerimiz önceden belirlediğimiz tarihte kahvaltı yapmadan okula geldiler. Öğrencilerimiz velilerinin evde hazırladığı bol çeşitli kahvaltılarla burada kahvaltı yaptılar. Öğrenciler mutluluk ve heyecanla kahvaltılarını yaptıktan sonra bu bol yiyeceklere şükrettiler.

Etkinliğimizin bir hafta sonrasında öğrencilerimiz okula geldiklerinde onlara sabır kahvaltısı ikram ettik. Sabır kahvaltımızda peynir, zeytin ve domatesi gören öğrenciler şükür kahvaltısında yedikleri çikolatalı kekler, poğaçalar ve böreklerin şükrüne vardılar.  Bu etkinliğimizle öğrencilerimizin her koşulda şükretmesini ve sabrın gerekliliğini; nimeti bulduklarında şükrün, bulamayınca da bulduklarımızla sabrın önemi aşılanmaya çalıştık.

8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
9
1
2
3
4
5
6
7

Back to top