Özel Nadide İlkokulu 4.sınıf öğrencilerimiz, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Sayın Veysel Tipioğlu’nun ve görevli trafik polislerinin eşliğinde hem öğrendiler hem eğlendiler. Sayın Emniyet Müdürümüz öğrencilerimizle bire bir ilgilendi ve onları Trafik eğitimi konusunda bilgilendirdi.

İçişleri Bakanlığımızca trafik kazalarının azaltılması, gerek sürücülerde gerekse yaya ve tüm yol kullanıcılarında trafik bilincinin oluşması amacıyla, daha önceki yıllarda başlatılmış olan ve 81 ilde yürütülen "Öncelik Yayanın", "Kırmızı Düdük", "Kemerin Ses Getirsin" gibi önemli projelere bir yenisi daha eklemiştir. “Trafikte Hayatı Görünür Kıl” proje kapsamında Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkurunda çocuklara yönelik eğitim verilmiştir.
Görevli trafik polislerince verilen eğitimde, öğrencilerimize trafik kuralları uygulamalı olarak ve oyunlar oynatılarak, büyük araçların kör noktalarından, yayaları ve diğer küçük araçları göremeyeceği kısımlarından ayrıntılı olarak bahsedilmiştir. Parkta yer alan eğitim parkurlarında ise öğrenciler pedallı ve akülü arabalara bindirilerek karayolu üzerinde uymaları gereken trafik kuralları uygulamalı olarak gösterilmiştir. Böylelikle çocuklarımızın hem eğlenerek hem de öğrenerek trafik kurallarını öğrenmeleri sağlanmıştır. Bu etkinlikten öğrencilerimiz büyük bir mutluluk duyduklarını belirtmişlerdir.
Genel Müdürümüz Sayın Süleyman Mavuş ve ilkokul  Müdürümüz Sayın Mümtaz Alkan da katılmışlardır. Katılımlarımdan dolayı teşekkürlerimizi arz ederiz. 

1
2
3
4
5
7
8
9

Back to top