"Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma'' Temalı Resim Yarışmasında okulumuz 6/C sınıf öğrencisi Fatih Berk ŞENGÜN ve 4/C sınıf öğrencisi Zehra DİNÇER Kocaeli İl Birincisi Oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Jandarma Genel Komutanlığının görev ve etkinliklerine dikkat çekmek maksadıyla ülke çapında “Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma” temalı resim yarışması düzenlendi.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasına katılan okulumuz öğrencilerinden, Fatih Berk ŞENGÜN ve Zehra DİNÇER, Cumhuriyet Güvenlik ve Jandarma hakkındaki düşüncelerini resmettiği eseri ile İl birinciliğine layık görüldü.
Konu ile ilgili olarak okulumuza ziyaret gerçekleştiren Başiskele İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Ütğm.Burhan DEMİR ve Asb. Üçvş. Yasemin ÖZGÜL, okulumuz öğrencileri Fatih Berk ŞENGÜN ve  Zehra DİNÇER’i sınıflarında ziyaret ettiler, hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Özel Nadide Eğitim Kurumları Görsel Sanat Dersi Öğretmeni “Şakire AYTÜRK”, öğrencilerinin başarıları ile gurur duyduğunu söyledi. Özel Nadide Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

01
02
03
04

Back to top