Günlerdir yapılan hazırlıklar sona ermiş ve tarih 25 Mayıs Cumartesi’yi göstermişti. Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Action in English etkinliğimiz ilkokul  öğrencilerimiz içindi. İngilizce zümre öğretmenlerimizin organize ettiği bu etkinlik ile İngilizce konuşmanın tüm lezzetini tatmaya çalıştık.

Üç ve dördüncü sınıf öğrencilerimizi kapsayan bu etkinlik öncesinde öğrencilerimiz Saat 09:45’te yaka kartlarını ve günün programını alarak üç farklı grup şeklinde güne başladılar. Ayrıca öğrencilerimizin isimlerinden oluşan bir pano hazırladık ve Türkçe konuşana değil, İngilizce konuşmaya çalışan ve “Surprise Box” köşemizden ekstra görev alan öğrencilerin isimlerinin yanına birer “Well done” astık. Gün sonunda etkinliklerde gösterilen performanslara ve alınan “Well done” kartlarına göre her üç gurupta da günün birincisini belirledik.4.sınıflarımızda erkekler takımında Bilal BIKMAZ, Abdullah KALE birinciliği paylaşırken, kızlar takımında ise Zehra YÜCEL oldu. 3.sınıflarımızda ise Ayşe Sare SONER ve Harun Esad GÖĞEBAKAN birinciliği paylaştılar. Saatlerimiz 14.30’u gösterdiğinde velilerimizin de katılımı ile her öğrencimiz katılım sertifikası aldı. Eğlence ve İngilizce dolu bir “Action in English for Juniors” aktivitesini daha başarılı bir şekilde tamamladık.
Gün boyu İngilizce konuşmaları ve “Surprise Box” köşesinde  bize yardımları ile destek veren 7 Monsters öğrencimiz Miraj Azam KOÇ ‘a katkılarından ötürü çok teşekkür ederiz.

01
02
03
05
06
07
08
09
091

Back to top