2024-2025 Eğitim – Öğretim döneminin Nadide Okulları kırtasiye ve ihtiyaç listeleri yayınlandı. Öğrencilerimizin yeni dönem okul alışverişi heyecanı ve telaşı içerisinde olduğunu düşünerek bir an önce ihtiyaç listelerimizi açıklamak istedik.
Aşağıdaki listede bulunan ilgili bağlantılardan öğretmenlerimizin hazırladıkları ihtiyaç listelerine ulaşabilirsiniz. Destekleme amaçlı aldığımız kaynak kitaplarımız (Ahtera Kaşıbeyaz Kırtasiye) ve İngilizce setlerimiz (Kitap Sarayı) merkez yerleşkemizdeki idari bölümde ilgili firmalar tarafından oluşturulan standlardan temin edilebilmektedir. Bu hafta itibari ile stantlarda satış başlamıştır. Devletimiz tarafından verilen ücretsiz ders kitapları ise dönem başladığında MEB organizasyonu ile öğrencilerimize ulaştırılacaktır. Okulöncesi ve 1. sınıf öğrencilerimizin kitap setleri Ahtera Kaşıbeyaz Kırtasiye'den paket halinde temin edilebilir.
Öğrencilerimizin ihtiyaç listelerini paket olarak Ahtera Kaşıbeyaz Kırtasiye'den okul ismimizi ve sınıfınızı belirterek alabilirsiniz. Dilerseniz farklı yerlerden de aynı marka ve ürünler olmak koşuluyla alabilirsiniz. Marka ve özellik belirtilen maddelerde listeye uygun alışveriş yapılmasını özellikle rica ederiz.

Ahtera Kaşıbeyaz Kitap Kırtasiye:
Çevrim içi alışveriş (online): www.kitapekseni.com ve K12Net mağaza modülü (hafta içi aktif olacak)
İrtibat telefon numarası: (0262) 331 3242
Adres: Ömerağa Mahallesi İnönü Caddesi Mümtaz Bey Apartmanı No:182/A Cumhuriyet Parkı Karşısı - İzmit Merkez (çocuk parkı)
       

Mini Kreş

Kreş

Anasınıfı Hazırlık

Anasınıfı

1. SINIF

2. SINIF

3. SINIF

4. SINIF

6. SINIF

7. SINIF

8. SINIF

9. SINIF

10. SINIF

11. SINIF EA

11. SINIF SAYISAL

12. SINIF EA

12. SINIF SAYISAL

Back to top