Yabancı dil çalışmalarımızın bir parçası olan Little Directors yarışmasında final aşamasına geldik.
Öğrencilerimizin büyük zahmetlerle çektiği, kendilerinin seçtiği bir konuda hazırlamış oldukları kısa filmleri değerlendirdik. Ve nihayetinde en çok puanı alan kısa filmleri sizlerin de beğenisine sunuyoruz.


Sizler de kurumumuzun Little Directors yarışmasına özel olarak hazırlamış olduğu anket sayfamızdan oylamamıza katılabilir, değerli görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.
Yabancı dili etkin kullanım, konuyu aktarımdaki başarı, senaryo ve teknikler şeklinde kriterleri göz önünde bulundurarak yapacağınız oylama için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Unutmayınız 6.sınıf öğrencilerimiz desteklerinizi bekliyor.

Oylama adresi: www.facebook.com/nadideegitimkurumlarianket

Öğrencilerimizin eserleri alfabetik sıraya göre listelenmiştir. Yarışma tamamlanıncaya kadar periyodik olarak eşit süre olacak şekilde görüntülenme sıralaması değişecektir.
Facebook oylamasının %30’u, İngilizce zümre öğretmenlerinin değerlendirmesinin %70’i ile ilk üçe girecek öğrenciler belirlenecek ve 6 Ocak Çarşamba günü Zoom üzerinden çevrimiçi yapılacak ödül töreninde ödüllerini alacaklardır.

Oylarınıza sunulan her bir videoyu ayrı ayrı izlemenizi öneririz. Her öğrencimiz eseri ayrı güzellikte.

Bütün videolara göz attıktan sonra beğenilerinizi "beğeni" butonuna basarak belirtmenizi rica ederiz.

(Not:Oylamamız 4 Ocak Pazartesi 2021 günü 12.00'da başlayıp 6 Ocak Çarşamba günü 17.30'da sonlanacaktır. Öğrencilerimiz eşit periyotlar halinde  başa tutturulmuş olacaktır. 6 Ocak 2021 Çarşamba günü oylamanın son günü olması nedeniyle 1'er saatlik değişimlerle başa tutturulma (görüntülenme sırası değişimi) gerçekleşecektir.)

Back to top