Nadide okulları olarak temel hedeflerimizden birisi dünyayı anlayan, yorumlayan ve bu yorumları etrafına aktarabilen öğrenciler yetiştirmektir.

İngilizce zümresi olarak öğrencilerimizi farklı etkinliklerle destekliyor, kendilerini akıcı İngilizce ile ifade edebilmeleri için eğitim veriyoruz.
Bu minvalde yaptığımız etkinliklerinden biri olan Pecha Kucha etkinliğini her yıl 7.sınıf öğrencilerimiz ile gerçekleştiriyoruz ve bu yıl da pandemi koşullarına uygun olarak okulumuz etkinlik salonunda gerçekleştirilmiştir. Pecha Kucha etkinliğinde öğrenciler ilgilerini çeken, güncel, bilimsel ya da sportif konularla ilgili birer sunum hazırladılar. Sunum yapan kişiler her biri 20 saniye süresince 20 görseli toplam 6 dakika 40 saniye süresince anlatarak sunumlarını tamamladılar. Sunuculuğunu İngilizce öğretmenimiz Ebru YILDIZ’ın yaptığı Pecha Kucha programında öğrencilerimiz sırasıyla Hatice Kübra KARAASLAN “The Mystery of Bermuda Triangle”, Hatice Serra ULUKAVAK “Colors”, Zeynep KARABOĞAZ ve Edibe Şeyma AYTAÇ  “Ancient Cities”, Konuralp ULUS “Distance Education”, Ecrin ÇUHADAROĞLU “Inventions”, Eflin Berr ŞEFLEK ”The great Wars of Ottoman Empire, Betül Sena ALTUN ve Zeynep Nisa ATA “Animal Rights and Severity to Animals”, Elif Benan DEMİRCİOĞLU “The Facts about Twins and Triplets” konularında sunumlarını yaptılar.  Programa katılan idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimize ve jürimiz John BARTH e Erkan İRİÇ’e katılımlarından dolayı teşekkür eder, öğrencilerimize eğitim yolculuklarında başarılar dileriz.

klm5
klm6
klm9
NDD_9870
NDD_9885
NDD_9900

Back to top