Kelime veya kelime gruplarının, harf, sayı ve resimlerle temsil edilmesiyle oluşturulan bir oyun olan Resfebe dikkat ve konsantrasyonu artırdığı gibi analitik ve stratejik düşünme becerilerini de geliştirmektedir. Matematik zümresi tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen RESFEBE yarışması 7.sınıf öğrencilerimiz arasında yapıldı. Öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edilen Resfebe konulu sınıf panolarımız aracılığıyla yarışmaya hazırlanan öğrencilerimiz üçer kişilik takımlar halinde sınıflarını temsil ettiler.

Sınıf içinde yapılan ön eleme sınavını geçen 3 öğrenci sınıfı adına yarışmaya hak kazandı.
 Yarışmamızda takımlarımız; 7/A sınıfından Ömer Şimşek,İrem Şen ,Ceylin Yıldırım , 7/B sınıfından Tuna Ceylan,Selim Haftacıoğulları, Muhammed Eymen Özbay, 7/C sınıfından Zeynep Ayza Güllü, Kayra Çakırer, Nisa Subaşıoğlu  isimli öğrencilerimizden oluştu. Öğrencilerimiz hazır verilen kelime ve deyim resfebelerini okumaya çalıştılar.
Merakla izlenen yarışmada Müdür Yardımcımız Ramazan Mavuş, okulumuzun  öğretmenleri ve 7. Sınıf öğrencilerimiz seyircimiz oldu. Heyecan dolu yarışmamızda en yüksek puanı 7/C sınıfından Zeynep Ayza Güllü, Kayra Çakırer, Nisa Subaşıoğlu  ‘dan oluşan takım alarak “2021 yılı Resfebe Şampiyonları” ünvanını almaya hak kazandı. Ödüllerini ise okulumuzun matematik öğretmenleri Mahmut AYGÜN ‘den aldılar.

resfebe1
resfebe2
resfebe3
resfebe4
resfebe5

Back to top