Nadide Eğitim Kurumları olarak hazırladığımız, aziz İslam dâvâsını her şeyden ve herkesten üstün tutan şahsiyetleri, şehitlerimizi hayır dualar ile andığımız “Şehitleri Anma ve Anlama” programımız 7-8-9 ve 10. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Programımız Muhammed Furkan Göker hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.  Önde olup bizlere öncülük eden şehitlerimizin hayatlarından kesitleri öğrencilerimizin sunumları ile dinlerken duygusal anlar yaşadık. Filistin temalı animasyon filmi ile kardeşliğimizin evrensel boyutunu idrak ettik.
Şehadetin bir şahitlik olduğunu, Kuran’da önerilen bir yaşam tarzı tercihinin bir sonucu olduğunu, Kuran’dan ve hadislerden örneklerle şehitliğin ne kadar yüce bir makam olduğunu Recep Öz hocamızdan öğrendik.
Geçmişten günümüze Yüce İslam Dinini hakkıyla yaşayıp karşılaştıkları zorluklara ve zulümlere karşı yılmadan ve yıkılmadan direnen şehitlerimizin hayatlarından pay alabilmek, üzerimize düşen sorumluluklarımızın farkına varabilmek için şehitlerimizi anma ve anlamada katkıda bulunan öğrencilerimiz; Erdem Uslu, Eyüp Sezgin, Yılmaz Taha Yavuz, Talha Atmaca, Muhammed Farfour, Şamil Güngör’e teşekkür ederiz.
Programı başından sonuna dikkatle takip eden öğrencilerimizin dimağlarında bir yer, önlerinde bir hedef oluşturabilme duasıyla programımız sona erdi.

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Back to top