Nadide Okulları 6.sınıf öğrencilerimizle yapmış olduğumuz “Eco Friendly Teens” adlı eTwinning projemizin etkinlikleri kapsamında eGüvenlik etkinliği gerçekleştirdik. Özel Nadide Ortaokulu öğrencileri Berra MAVUŞ ve Beren BAĞCI’nın başarılı sunumlarını Polonya, İtalya ve Fransa’dan ortak okullarımızın öğrenci ve öğretmenleri izlediler.

Sunum sonrasında yapılan eğlenceli Kahoot oyununa katılan öğrenciler öğrendikleri konu ile ilgili yarıştılar. Projeye katılan ve emek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.
eGüvenliksiz Olmaz
Nadide Okulları 7.sınıf öğrencilerimizle yapmış olduğumuz “As Fit As A Fiddle” adlı eTwinning projemiz ile eGüvenlik etkinliği gerçekleştirdik. Nadide Okulları olarak geceye ev sahipliği yaptık. Öğrencilerimizden Zehra AYDIN başarılı bir şekilde eGüvenlik sunumunu yapmıştır. Daha sonra Merve YILDIRIM ve Kamile YELER öğretmenlerimizin hazırladığı Kahoot ile öğrendiklerimizi pekiştirdik. İspanya, Moldava ve Türkiye`nin farklı illerinden öğrencilerin katıldığı ve etkinlik esnasında fikirlerini beyan ettikleri gece eğlenceli ve bir o kadar bilgilendirici geçti. Proje için emek veren öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Hello Spring Postert
S1
Screenshot_2 (2)
Screenshot_2
Screenshot_3 (2)
Screenshot_3
Screenshot_7
Screenshot_8
Screenshot_9
Screenshot_10
Screenshot_11
WhatsApp Image 2022-02-28 at 20.24.39

Back to top