Depremzede Vatandaşlarımıza Bir Yardım Eli de NADİDE AİLEMİZDEN

06 Şubat sabahından itibaren ülkece yaşadığımız bu zor günleri el birliği ile aşacağımıza olan inancımız, dünden itibaren, başlattığımız yardım kampanyasına yapılan desteklerinizi gördükçe arttı. Gönderilen ayni ve nakdi yardımlar ilgili STK'lar ve AFAD ve KIZILAY üzerinden deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere aynı gün akşamında gönderilmiştir.  

Devletimizin tüm imkanları ile afet bölgesinde olduğu, yaraları hızla sarmaya çalıştığı bu zor günlerde depremden etkilenen alanın büyüklüğü göz önüne alındığında bu sürecin koordine içinde nitelikli olarak devam etmesi gereği kaçınılmazdır.

Bu süreçten sonraki yardım çalışmalarımızı ihtiyaç duyulan bir alana yönlendirerek (AŞEVİNİN TAHIL İHTİYACI, UN İHTİYACI, ÇOCUK BEZİ, ŞİŞE SU vb.) birkaç kalemde sınırlandırarak sizlerle paylaşacak bu doğrultuda görevimizi en iyi şekilde yerine getirerek depremin yaralarını sarmaya destek olacağız. 

Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamalara itibar edip, özellikle kaos ortamı oluşturarak buradan beslenen, böyle bir zamanda bile kendi emellerini millet-memleket ihtiyacının üzerinde tutup sahada canla başla çalışan ve geriden onları maddi manevi destekleyenlerin morallerini bozmaya çalışanları asla kaale almayın.

Örneği dünya tarihinde nerdeyse olmayan çok yakın zamanda aynı yerde iki büyük deprem ile ve bunun etkilediği geniş bir sahada mücadele edildiğinin, hava koşullarının ve coğrafi şartların  özellikle ulaşım ağlarını olumsuzlaştırdığı, çöken yol ve viyadüklerin de olduğunun bilinci ile sabır ve metanetle, devletimizin arkasında destek ve dualarımızla afetzedelerimizin bu badireyi en kısa zamanda atlatmasını temenni ediyor, Rabbimden bizleri her türlü afet ve musibetten muhafaza etmesini diliyoruz. 

Vakfımız tarafından bölgeye ulaştırılacak nakdi yardımlar için;
Alıcı : Manevi İktisadi Kalkınma Vakfı
IBAN: TR84 0020 6000 0603 4268 4100 02
Açıklama: DEPREM

Adsiz
Adsiz2
DSC_8449
DSC_8454
DSC_8473
DSC_8478

Back to top