Nadide Okulları olarak Şahsiyet Akademisi çalışmaları kapsamında uzun yıllardır uygulamış olduğumuz ve proje oluşumuna öncülük ettiğimiz Uzaktaki Kardeşim (İyilikte yarışan sınıflar, her sınıfın bir yetim kardeşi var) kampanyasına 2024-25 eğitim öğretim yılı için bismillah dedik.

Kampanya kapsamında öğrencilerimiz harçlıklarından artırdıkları miktarları kumbaralarda biriktirip, dünyanın dört bir yanındaki yetim kardeşlerine destek oluyorlar.
IHH İnsani Yardım Vakfı  ile ortak gerçekleştirdiğimiz projemizin tanıtım ve başlangıç programı için okulumuzda misafir ettiğimiz insani yardım gönüllüsü Yunus Soyyiğit öğrencilerimize, yürüttükleri bu proje ile mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize sağlamış oldukları desteğin öneminden bahsederken, kumbaralarda yalnızca harçlıklarını değil yüreklerinden kopan iyilik tanelerini de biriktirdiklerini ve bunun dünyanın dört bir yanındaki kardeşleri için yerine getirmeleri gereken önemli bir sorumluluk olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Nadide okulları olarak 2024-25 eğitim öğretim yılında da 23 yetim kardeşimize destek olarak bu sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Uzaktaki kardeşim, bu yıl da yanındayız.

01
02
04
05
06
07
08

Back to top