Siyonist İsrail’in Gazze’ye uygulamış olduğu soykırım 365. güne ulaştı. Nadide Okulları olarak her zaman olduğu gibi Gazze’de ve tüm mazlum coğrafyalarda yaşanan zulümleri kınamak, öğrencilerimizde farkındalık oluşturabilmek adına 7 Ekim günü bir dizi eylem düzenledik.

Öğrencilerimiz okudukları bildiri ile Gazzeli kardeşlerinin yanında olduklarını bir kere daha ifade ettiler, İsrail’i ve diğer tüm işgalci yapıları kınadılar, Kudüs’ün özgür olması için ellerinden gelen çabayı sarf edecek bilinçte yetiştiklerini, bunu kendilerine hedef edindiklerini ve bu uğurda gayret edeceklerini bildirdiler. Nadide Okulları Damlar yerleşkesinden zalim dünya devletlerine seslendiler: “Ey zalimler unutmayın: bütün çocukları katletseniz de elbet bir Musa sağ kalacak ve Allah’ın izniyle sizi yok edecektir.” Bildirilerinin yanı sıra Filistin kültürüne ait bir halk oyunu olan Dabke ile de birlik mesajı veren öğrencilerimizin eylemi marşlar eşliğinde devam etti.
Öğrencilerimizin bu seslenişine biz de katılıyor ve Nadide Okulları olarak zulmü durduracak Musalar yetiştirmeye devam ettiğimizi bildiriyoruz.

01
02
03
04
05
06
07
08
09

Back to top