Nadide Gölcük Anaokulumuzun Bilgi Treni ve Dahiler Sınıfı öğrencileri bu hafta sağlıklı beslenmenin önemini öğrendiler. Besin gruplarını tanıyan ve hangi besinlerin bizler için daha faydalı olduğunu öğrenen öğrencilerimiz mutfak etkinliğinde bol yeşillikli patates salatası yaptılar.

Havuçlar rendelemeyi, marulları ince ince doğramayı ve maydanoz ayıklamayı deneyimleyen öğrencilerimiz el birliği ili lezzetli patates salatasını yaptılar. Öğle yemeğinde yaptıkları salatayı afiyetle yediler. Okuldaki diğer öğrencilere de ikram etmeyi unutmadılar.

2e545728-457f-4faa-b1dd-3902d90ad595
66bf7007-6c11-4108-8e55-670465bff366
133df791-94a8-4f18-92bc-a8fcce037c6a
890b9912-ab4b-48a7-a08b-ff171a226f8d
b449854c-b947-470f-84c6-3e497715c06d
ba13c970-075e-43a4-8a2f-fdcff549a379
c83c60c7-15b5-48f8-b870-f40c31e025be
e9cd17bc-b630-4fdb-8321-88abd0e6f76d
e708292e-40e3-40ea-afdb-ed4341904569

 

Back to top