Kocaeli Okul Öncesi Öğrencileri Arası 8. Geleneksel Satranç Turnuvası 18 Mayıs Cumartesi günü Özel Nadide Eğitim Kurumları Başiskele Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Satranç turnuvasına yapılan başvurular her yıl olduğu gibi bu yılda oldukça yoğundu. Kocaeli’nin çeşitli ilçelerinde faaliyet gösteren 16 okulun katılımı ile gerçekleştirilen turnuva renkli görüntülere sebep oldu.

Turnuva Özel Nadide Eğitim Kurumları genel müdürü Süleyman Mavuş’un ve  Gölcük  İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert‘in açılış konuşmaları ile başladı.  Dört turda gerçekleştirilen turnuva sonunda dört galibiyet gösteren İnkılap Ortaokulu Anasınıfı  öğrencisi  Hasan Kemal Alparslan turnuvanın 1. si oldu. Yapılan ödül töreninde turnuva 1. sine gram altın, 1.lik madalyası,akıl oyunu  ve katılım belgesi takdim edildi. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize madalya ve katılım belgeleri verildi. Okulun doğayla iç içe olan bahçesinde ikramlar, akıl oyunu ,kodlama ve sanat köşelerinde eğlenerek vakit geçiren misafirlerimiz keyifli bir gün geçirdiler. Turnuva hakemlerimize verilen teşekkür belgelerinin ardından turnuvada ter döken tüm öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çekilerek turnuva sonlandırıldı.
Nadide Eğitim Kurumları adına turnuvada yarışan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

0C
0E
0F
0G
0H
0I
0J
0K
0L
A
B

Back to top