Gölcük Nadide Anaokulu anasınıfı öğrencilerimizle bu hafta ‘’ my classroom ’’ konusunu resimli kartlar ve sınıf içi nesnelerle öğreniyoruz. Dil öğrenimini öğrencilerimiz için  verimli hale getirebilmek adına onlara rahat ve eğlenceli bir ortam oluşturuyoruz.

Kış günlerinin vazgeçilmezi turşunun tadına birde miniklerin ellerinden bakın. Bal Çiçekleri ve Bilgi Treni Sınıfları mutfak etkinliğinde turşu kurmak için önlüklerini giydiler ve büyük bir keyif ile turşularını kurdular. Etkinlik esnasında güzel görüntüler veren miniklerimiz turşu yapımında oldukça eğlendiler.

Bugün günlerden iki,bir artı bir eder iki, çift eşyalarda hep iki diyerek  Bilgi Treni Sınıfı öğrencileri iki rakamını eğlenceli bir şekilde öğrenmiş oldular.

 Gölcük Nadide Anaokulu Bilgi Treni Sınıfı bu hafta "Doğa Atölyesi" çalışmaları kapsamında sonbaharın güzelliklerini keşfettiler. Etkinliği daha kalıcı hale getirmek adına büyüteçleriyle bahçemizdeki dökülen yaprakları inceleyerek gözlem yaptılar.

Özel Nadide Gölcük Anaokulu öğrencilerimiz ile Rabbimizin bizler için yarattığı toprağın önemini ve  nasıl oluştuğu  hakkında muhabbet etmek için bahçemize küçük bir yolculuğa çıktık. Toprağa dokunup büyüteçlerle gözlem yaptık. Tadı rengi olmayan topraktan, rengarenk lezzetli meyve ve sebzelerin nasıl oluştuğunu düşündük.

Gölcük Nadide Anaokulu Bilgin Yumurcaklar Sınıfı sonbahar mevsiminin özelliklerini öğrenmeye devam ediyor.

Özel Nadide Gölcük Anaokulu Ay Işığı Sınıfı için bu hafta bol kutlamalı geçti. Önce kırmızı rengini öğrenen öğrencilerimiz kırmızı kutlaması yaparak doyasıya eğlendi. Ardından çiftlik hayvanlarını daha kalıcı bir şekilde öğrenmek için çiftlik hayvanları kostümleri ile  kendileri için hazırlanan özel bir  alanda eğlenceli bir drama çalışmasına imza attılar.

Nadide Gölcük Anaokulu Bal Çiçekleri sınıfı bugün ‘’ Arkeolog’’ kimlere denir?, ne iş yapar sorularını yanıtladılar.

Gölcük Nadide Anaokulu hazırlık yaş grubu öğrencileri bu hafta bilim saatinde Sonbahar mevsiminin özelliklerini öğrendiler. Ardından çevrelerinde, kıyafetlerinde hatta yedikleri yiyeceklerde bile farklılıkların oluştuğu ile ilgili sohbet edip gözlem yaptılar.

Örgün eğitim kurumlarımızın içeriklerinin bulunduğu haber ve içerik kategorisidir.

Back to top