Merhaba benim adım Talha. Birkaç gündür kar bekleniyordu çünkü havalar çok soğuktu. Herkes çok heyecanlıydı fakat ben heyecanlı değildim. Neden mi? Çünkü benim kışlık kıyafetlerim yok. Bir gün kalktığımda her yer bembeyazdı.

Demek ki kar geceleyin yağmış diye içimden geçirdim .Offf şimdi bu karda ne oynamak vardı, Keşke kışlık kıyafetlerim, ayakkabım falan olsa dedim. Benim babam vefat ettiğinden annemden çok şey isteyemiyorum annem alamazsa üzülür diye ! Annem ve ben kahvaltı ettikten sonra ben sobayı yaktım .Sobayı yakarken dışarı baktığımda bütün arkadaşlarım karlarla oynuyorlardı, Yanıma köpeğim Karabaş geldi. Karabaş beni dışarı doğru çekiştiriyordu, Ben de acaba bir sorun mu var diye takip ettim. Arkadaşım Eymen kapıda idi. Talha:  Gel de dışarıda oyun oynayalım, dedi.  Ben de : ‘’Ama Eymen şeyyyyyyy...  Benim kıyafetlerim yok, dedim. Eymen üzüldü bizim eve kadar gelebilir misin,  dedi. Neden? dedim. Eymen ..Sen gel görürsün, dedi.
Ben de Karabaş’ı kucağıma alarak Eymen’in evine gittim, neden mi Karabaş’ı kucağıma aldım. Çünkü kürkü çok sıcaktı. Eymen annesi Sümeyye Hanım ile konuştu. Eymen bana kıyafet verdi sonra hemen eve giderek kıyafetleri giydim ve sonunda ben de kar oynayabiliyordum.

Back to top