22.03.2021

Merhaba günlük! Bugün okulun ilk günüydü. Dün sevinçten havalara uçtum gece yarılarına kadar uyumayan kız dokuzda yattı.

Neyse bugün sınav vardı, sınavı yaparken bile ne kadar mutluydum, bilemezsin. O şıkları işaretlerken cevapları yazarken sanırım en mutlu olduğum sınav olabilir ama beni sınav değil okula gitmek, arkadaşlarımla ve öğretmenlerimle buluşmak mutlu ediyor. Yeni arkadaşlarım, sıram… Allahım, sanırım ben okula aşığım. Ama ne yapayım o perdeleri indirmek bile ayrı bir haz, servise binmek mi aylarca bunu bekledim ben. Neyse yarın görüşürüz.

 23.03.2021

Bugün sınav yoktu fakat yarın sınav var o yüzden çok çalıştım bugün. Hava soğuktu belki yarın kar yağar.  Bugün de çok güzel geçti. Okulu aşırı özledim ama yol uzun olduğu için eve geç ve yorgun geliyorum ve biraz agresif oluyorum, hemen yatmak istiyorum ama okulum için değer doğrusu. ‘Hafta sonu da gel’  deseler yürüyerek bile giderim. Neyse biraz daha ders çalışacağım.                           

 24.03.2021

Yupiiiiiiiiiiiiii! Bugün kar yağdı, ah çok güzeldi! Bugün matematik sınavı vardı ve bana göre çok kolaydı. Okul beni çok mutlu ediyor.  Yarın İngilizce sınavım var, benim için çok önemli. O yüzden çok çalışacağım

 24.03.2021

Bugün fen deneyleri yaptık Asel’in doğum günüydü. Vallahi Ali bir kek yapmış, bir kek yapmış benim keklerimden kesinlikle daha güzeldi. İngilizce sınavı güzel geçti. Bugün  çok ama çok kötü bir haber aldım: Okul kapanıyormuş. Her şeyi alıp eve gittim ve tüm gece ağladım.

Back to top